GROEPEN | ZAKELIJK | VACATURES | SPAREN | FEESTDAGEN | CONTACT

Brunch Heerlen

Groepen

Spreekt High Breakfast of High Tea arrangement je aan en ben je een vrijgezellenfeest, babyshower of een ander feestje aan het organiseren? Dan is ons Pinterest Zaal een geschikte locatie. Vanaf 10 personen voor een van de arrangementen kun je gratis gebruik maken van ons zaaltje die extra feestelijk wordt gedekt. Er is muziek én je mag je eigen versiering meenemen. Neem contact op via de mail om de beschikbaarheid te checken.

Zakelijk

Wil je bij de Brunchbar komen lunchen met een zakenrelatie óf heb je broodjes nodig voor je training of een ontvangst? Brunchbar heeft veel mogelijkheden om je bedrijf hierin te faciliteren.
Een rekening opnemen voor je bedrijf en gemaakte kosten voor lunch en koffie per factuur afrekenen? Neem contact op via de mail om je bedrijf aan te melden.
Zakelijke catering op locatie laten verzorgen en deze per factuur afrekenen? Neem contact op via de mail om de mogelijkheden te bespreken.
High Tea Heerlen

Vacatures

Voor de meest actuele vacatures, check je onze socials! Wil je voor een van deze vacatures solliciteren, voel je dan vrij om ons een mailtje te sturen met jouw motivatie en cv.

Staan er geen (open) vacatures tussen die jou aanspreken? Een open sollicitatie is altijd mogelijk! Tot snel 😉

Sparen

De ouderwetse stempelkaart is vervangen voor een spaarsysteem. Download simpelweg de webapp en spaar voor leuke cadeautjes! Ook krijg jij een leuk extraatje op jouw verjaardag, dus zeker de moeite waard om member te worden.

High Tea Heerlen

Feestdagen

Buiten onderstaande feestdagen zijn wij alle dagen geopend, 7 dagen in de week, van 10:00 tot 17:00 uur!

Eerste Paasdag (9 april) – gesloten
Kerstavond (24 december) – open tot 15:00 uur
Eerste Kerstdag (25 december) – gesloten
Oudjaarsdag (31 december) – open tot 15:00 uur
Nieuwjaarsdag (1 januari) – gesloten

Contact

Dringende vraag? Bel naar 045 208 4233
Voor alle andere vragen, mail naar info@brunchbarheerlen.com

    Geopend Maandag t/m Zondag van 10:00 tot 17:00 uur